Kymijoki – elämän virta

Lähde KymiSunin opastetulle veneretkelle Kymijoen kiinnostavaan menneisyyteen. Tutustu kolmen valtakunnan rajajokeen sellaisena kuin se tänään on - Suomen historian keskeisillä tapahtumapaikoilla. Opas kertoo joen rantamien kylien vaiheista.


Veneretki Kymijoen historiaan

Veneretki, puisella jokiveneelllä, on ihan ainutkertainen elämys. Opastettu vene- ja kävelyretki, jonka aikana tutustumme Kustaa III:n sodan taistelupaikkoihin sekä kuulemme vuoden 1918 sodan muistoja Kymen rannoilla. Ohitamme talvi- ja jatkosodan rajujen pommitusten kohteen, Korian siltojen alueen. Entä miten Krimin 1850-luvun sota vaikutti Kymijoella? Korian pioneerivaruskunnan vaiheista kerromme Korian siltojen kupeessa. Alueella pidettiin kesän 2019 asuntomessut.

Retken aikana aktivoimme kehoa, kun patikoimme pitkin Alakylän luontopolkua Kymijoen rantaa pitkin. Retken aikana oppaamme Reino kertoo hämmästyttävän laajalla tietämyksellään alueen sotahistorian tarinaa todella yksityiskohtaisesti. Kävelyn voi myös jättää väliin ja ihailla luontoa veneestä käsin.
Mahdollisesti voidaan myös aloittaa Korialta, sieltä kävely Alakylän luontopolkua pitkin ja edelleen Kouvolankylän halki KymiSunin Jokituville ja siellä mahdollinen ruokailu ja yhdessäoloa.

Tähän retkeen voi sisältää ruokailut ja kahvitukset ja retki voi olla hieno kokoontuminen, kokous, juhla, eläkkeelle läksijäiset ja jopa lahja jollekin. Samoin, sisarusperheet ja suku voi tulla yhdessä retkelle. Myös polttari porukalle oiva idea. Voi vaikka ottaa viinipullon mukaan ja Jokituvilta sitten taksilla takaisin kaupunkiin. Ruokailu, veneretki tai kävelyretki voidaan järjestää yllätyksenä.

Retkipaketti räätälöidään juuri sinun toiveiden mukaan.

Ajankohta: touko-lokakuu, avovesikausi
Kesto: noin 3 h tai sopimuksen mukaan
Ryhmäkoko: 10 – 50 henkilöä

Lähtöpaikka:

KymiSunin Jokituvat, Kouvolankylä
Joenrannantie 180, 45100 Kouvola

Pakettihinta: Kahvituksella alkaen 610€/10hlö. Ruokailulla alkaen 710€/10hlö

Paketti sisältää opastetun veneretken varusteineen, veneen turvavarusteet, vakuutuksen ja tarjoilut KymiSunin Jokituvilla.

Kysy lisää ja pyydä tarjous ottamalla yhteyttä täältä!

Tarjoilu:
Nokipannukahvit Jokituvilla. Tarjolla Isoäidin voileipä ja lumpeenvalkoinen kakkupala.
Mahdollisuus myös ruokailuun Jokituvilla.

Hinta sis. alv.


Lisätietoa retkestä?

Voimme räätälöidä sinulle sopivan sisällön ohjelmineen.

Tutustu muihin paketteihin ja palveluihin!


Iltaristeily Kymijoella

Veneretki Verlaan

Veneretki Repovedelle

Tilaa veneretki