UNESCOn maailmanperintökohde

Verla

KymiSun kuljettaa asiakkaat hyvinvarustetulla, moottorilla kulkevalla puisella jokiveneellä tutustumaan UNESCOn maailmanperintökohteeseen Verlassa ja sitä ympäröivään ainutlaatuiseen ruukkimiljööseen. Tutustumme 6000 vuotta vanhoihin kalliomaalauksiin ja tukinuiton historiaan entisen rajajokena olleen Kymijoen ja kirkasvetisten järvien viehättävissä maisemissa.

Historian jalanjäljissä kulkien

Lähde kanssamme tervantuoksuisella puuveneellä tutustumaan Verlan historiaan ja ikiaikaisten kalliomaalausten äärelle. Opastetulla tehdaskierroksella voit seisoa Verlan Marian jalanjäljissä, jotka hänen jalkansa muovasivat lattiaan reilun 50 työ vuoden aikana. Tehdaskierroksen jälkeen kuljemme vielä vanhempia jalanjälkiä, kun lähdemme veneretkelle Verlan kirkkaille vesille ja esihistorialliselle kalliomaalaukselle.

Rantaudumme vanhan kivikautisen asuinpaikan läheisyyteen - saareen, luodolle tai vanhalle tukkikämpälle ja nautimme eräaterian ja nuotiokahvit luonnon helmassa. Mahdollisuus on myös nauttia luontoruokailu tilauksesta. Mukaan voimme ottaa myös ongenvavat ja narrata Ahdin antimia.

Paluu vanhaa tukinuittoväylää myöten takaisin Verlan ainutlaatuiseen kulttuurihistorialliseen kyläyhteisöön. Ruukkikylän pikku puodit ovat tunnelmallisia ja henkivät vanhan ajan kaupankäyntiä.

Kesto: Noin 4h tai sopimuksen mukaan
Ryhmäkoko: 10-24 henkilöä
Lähtöpaikka: Verlan tehdasmuseo, Verlantie 295, 47850 Verla

Pakettihinta kahvituksella: 95€/hlö, minimiveloitus 950€/10 hlöä.
Hinta sisältää opastetun museokierroksen, veneretken, veneen varusteet, vakuutuksen, nuotiokahvituksen suolaisella ja makealla.
Pakettihinta ruokailulla: 120€/hlö, minimiveloitus 1200€/10 hlöä.
Hinta sisältää opastetun museokierroksen, veneretken, veneen varusteet, vakuutuksen, luontoruokailun ja nuotiokahvituksen

Lisämaksusta: Päivän ohjelmaan voi lisätä erilaisia työpajoja, metsätietopolun, virkistävää ja vahvistavaa terveysliikuntaa tai Metsämieli-ohjelman. 

Pyydä yksilöity tarjous kokous- ja seminaarijärjestelyistä ohjelmapalveluineen.

Aito suomalainen luontoretki on elämys ulkomaalaisryhmälle.

Hinta sis. alv

Tutustu muihin paketteihin ja palveluihin!


Tilaa veneretki

Retki Kymijoelle

Retki Repovedelle

Iltaristeily Kymijoella

Lisätietoja retkestä?

Voimme räätälöidä sinulle sopivan sisällön ohjelmineen.